tiistai 23. huhtikuuta 2013

She's so SWAGgalicious

Höpötin Beyoncen ihainnoinnnista jo joskus muinoin. Lähiaikoina Rouva Carter on osoittautunut laulullisen ja presentaationaalisen osaamisensa lisäksi melkoiseksi tyylinikkariksi.
Jos oikeen trendikkäästi sanoisi niin voisi sanoa että Beyoncesta on tullut melkoisen SWAG. Swaggalicious. Omien hiusteni värin ollessa hyvin lähellä rouvan väriä kuvat saavat myös harkitsemaan otsatukkaa kesäksi, se kun ei näköjään oikein leikattuna näytäkkään niin pahalta snapbackinkään kanssa. Lisää isoja räppivosu-korviksia on ainakin pakko saada, paksuja printtejä kierrätyskeskuksesta ja jotaki muuta jännää!(toisaalta parit isot helyt on, ehkä vaan lisää nitiä paksuja printtejä, hehe)


P.S. Streettanssin SM-menot Oulussa tulevana viikonloppuna, kannattaa tulla Ouluhallille ja liikkua päivystämäsä pitkin poikin yötä jos löytys niitä Suomen parhaiksi palkittuja tanssijoita. Allekirjoittanut ja homegalssit ainaki päivystää. Hyvällä tuurilla joku aika sitten reähtäny polviki antaa varaa haastaakki jonku sielä öisä :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D