torstai 17. tammikuuta 2013

If you wanna parteeh

Oulun ulukonaliikkumistiedotteita pitkästä aikaa. Edessä oleva kuukausi tulee olemaan hyvinkin hedelmällinen räpin ja hyvän klubimusiikin ystäville.

KLIK!

Tänä perjantaina Nuclear Nightclubin eli kotoisammin nuken valtaavat Oulun tutut tiskijukat kovine levyineen uuden klubinimikkeen alla. Luvassa monen monituista soundia, joka saa tanssikengät pyörimään jaloissa. Tupa varmaankin täynnä ja meininki katossa, uskallan veikata. Itekki koittaa päästä mestoille päräyttämään parit muuvit hyvinkin todennäköisesti, laadukkaassa seurassa tietenkin. Luvassa varmana ainakin housea ja jotakin hyvin runsasbassoista uutta tanssimussiikkia.

KLIK!

Ensiviikolla Ouluun saapuu odotetulle keikalle Karri Koira, ja ottaa Koira Ruudolffinkin mukaan, kuinkas muuteenkaan. Päivänä perjantai 25. ja paikkana 45special. Lippujen tietoja yms kuvan alla olevasta linkistä. Showtime on jo aikaisin, kympiltä, ja jos liian myöhään paikalle tulee niin on turha haikailla 'Timanttisadetta' enää. Meidän kaveriporukassa ainakin hyvin odotettu ilon päivä, paljo tyttöjä paikalla joten kaikki söpöt miehet tulkaa paikalle myös! (jos ykskää semmonen lukis ees tätä sivua, ahhaha)

KLIK!

Tästä ei ehdi mennä viikkoakaan kun kulmille, puolestaan jälleen nukeen, saapuu torstaina 31. päivä meitä ilostuttamaan Super Janne sulosoinnuillaan. Laulutaitoisten miesten juhlaa. Siihen päälle suutaan aukoo myös oman kylän poika Olli PA, ja kovimmat räppilevyt pyörivät kuumina tietysti sekä ennen, jälkeen ja välissä. Ja mukava keltanen posteri vielä, aijai.

KLIK!

Eikä tässä vielä kaikki! Myös Oulussa Tuuttimörkö on totta, ja saapuukin tuutteineen, Kridlokkeineen päivineen mestoille nelifemmaan helmikuun 8. päivä. Viimeksi Stöön, Koksukoon ja Kridlokin vierailulla mesta oli tupaten täynnä ja tunnelma mukavasti nyökkivä ja Swag, joten varmana tämäkin kannattaa tsekata.


Ja vaikka kuinka näitä menoja mainostan, en edelleenkään ole siunattu edes yhdellä nimellä listoilla. Haluan vain levittää tätä Oulun yöelämän ilosanomaa sinne kotisohvillekin, minulta teille, suurella sydämmellä. Toivonmukaisesti rahkeet riittää kaikkiin nuista. Jos muita kiinnostavia menoja tulee, editoin vaikka tätä postausta ja lisäilen perään. Tosin tälläkin määrällä ja viikoittaisella menolla mennään melko pitkälle. Piiz out ja tukekaa artisteja käymällä keikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D