tiistai 11. joulukuuta 2012

Perfect red

Jos löytää täydellisen, siitä ei kannata luopua. Ja kun sen löytää, ei enää tarvitse ostaa turhaan kilpailevia kakkosia. Elleivät ne ole täydellisiä kilpailevia kakkosia. Jo pienenä opin äidiltäni täydellisten tuotteiden vaalimisesta. Vaikka kaapissa notkuikin muutama ylimääräinen purkki ja vaatekerta, ne täydelliset olivat ne joista piti pitää kiinni. Hajuvesi, ripsiväri, hiuslakka, huulipunasävy, meikkivoide... Jokaisessa on se yksi oikea vaihtoehto josta ei kannata luopua. Ja joka naisen tulisi löytää nuo omat suosikkinsa tukemaan ikuista kauneuttaan.

Onnellisena voin todeta löytäneeni täydellisen sävyn. Huulieni hehku ei muilla väreillä parane kuin chilin oranssinpunaiseen vivahtavalla kirkkaudella. Olen rakastunut.Ja mikä saisikaan ituhippiä onnellisemmaksi kuin tämä sävy laadukkaana, luontoa säästävässä muodossa ilman turhia lisäaineita. Kannattaa tarkistaa Lushin värivalikoimat, jos alkoi kiinnostaa. Syksystä asti myynnissä olleet purnukat veivät ainakin oman huomioni. Seuraavaksi ajattelin testata myös sarjan ripsiväriä ja nestemäistä rajausväriä, kunhan edelliset purnukat saan kulutettua tyhjiksi.Ja vaikka ylläoleva tuote ei sisäistä luonnonrakastajaani ilahdutakkaan, se teki sitä minussa asuvalle vähävaraiselle osa-aikatyöntekijälle. Ja toi huomattavasti kirkkaamman mielen päästyään kynsiin asti, varsinkin näin punahehkuisen joulun ollessa käsillä.

Semmoinen pinnallinen ja neitimäinen kosmetiikkapostaus tällä kertaa. Nauttikaa talvesta, rakastakaa toisianne ja hehkukaa ❤

3 kommenttia:

 1. Pakko ehkä viel kommentoida tähän... koska Lush on ihana ja mä haluisin kans ton oranssihtavan huulimeikin niiltä! Mul on yks toinen, mut se ei oo mun sävy kyllä lainkaan, MUTTA tuntuu ihan sika ihanalta huulilla. Ei mun mielestä yhtään huulipunamaiselta. Ongelma siis on, että mulla on oranssi huulipuna ja se tekee jotain ihmeitä mun naamalle, esim. hampaat näyttää valkosemmalta, mut oikeeta huulipunaa ei oikeen tuu käytettyä. :s Eli yritän saada tekosyyn ehkä jossain vaiheessa ostaa tuon sävyn... :D Voi tosin olla, et uskaltautuisin jopa siihen oranssimpaan, muistaakseni siellä oli sellanen. Mut oranssi kaiken kaikkiaan on hieno väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kai, en oo iha varma vaa oliko se helmiäinen vai miten se oli, vai olikoha sekä helmiäinen että perusoranssi... :D Tuota väriä ei voi kyllä ku suositella, pysyy tosi hyvin huulissa eikä tartte koko ajan olla lisäämässä ku laittaa kerralla kunnolla nii saattaa kestää koko illan :D hillityimpinä kertoina tullee käytettyä sitä Chilli tingle tms. väriä joka on Lushilta kans, vähä voidemaisempi ja voi laittaa vähä arkenaki ja hoitaa huulia samalla pikkasen, tosin en oo varma saako sitä enää ostettua ainakaa suomesta ku oli jossaki vaiheessa poistomyynnissä. Mutta joo, oranssi on, ylläripylläri sanoo ihminen joka on nimenny koko bloginki värin mukkaan :D

   Poista
  2. Joo mullaki on ollu sitä Chilli tingleä, se tuoksuuki ihanalta. :) Mut ei oo enää näkyny byhyy... Teininä oranssi nous mun lemppariväriksi mm., kun se on niin tärkeessä roolissa mua kiinnostavassa buddhalaisuudessa ja nyt joku aika sitten onneks nous takas suosikiksi.

   Poista

Joo joo! Sano vaa :D