lauantai 22. joulukuuta 2012

21.12.2012

Viimeisenä päivänä ennen maalle karkaamista jouluksi on hyvä...

- Tehdä kaupunkikierros ja koittaa levittää hyvää energiaa kiireisille ihmisille ja koittaa samalla pitää mieli tasapainossa kaiken puuskutuksen keskellä.
- Muistaa kavereita itsetehdyillä mässyillä, joita saavat pyhinä mussuttaa hymy korvissa.
- Ostaa ja paketoida viimeiset (ja ainoat) joululahjat lähimmille rakkailleen.
- Nauttia kaupunkikierroksesta ja ikuistaa kotikaupunkinsa iltapäivän ihana tunnelma raukean ihanassa valaistuksessaan. Ja tietysti tehdaspiippuineen kaikkineen, mitä Oulu olisikaan ilman muutamaa savukiehkuraa piipuista ulostunkeutuneena.
- Mussuttaa Ruotsin puolelta ostettua pekonia, joka on liian hyvää vaikka jääkylmänä (nimimerkillä pekonia/salamia/kinkkua ikävöinyt semi-vege, miksei tätä saa Suomesta ?!?). Jouluna tosin aattelin maistaa ihan oikeaakin possua, koska pöytäämme päätyvä yksilö on röhkinyt onnellisena luomu-tilalla ennen päiviensä päättymistä. Röhröh!
- Ottaa itsestään webbi-kameralla laadukas kuva uusi potkupuku(jo kuukauden vanha itse itselle ostettu joululahja) päällä ja toivoa sen viihdyttävän lukijoita ja tuovan toivotuksineen hyvää mieltä. En varmaan pukeudu mihinkään muuhun näinä joulunpyhinä kunhan keittiöstä pääsen. (vastaan siis melkein pääosassa nykyään meidän perheen jouluruuista ettei äipän tartte repiä hiuksia päästään, helposti vierähtää pari vuorokautta hellan äärellä)

 ... ja rakkauden täyteistä uutta aikautta itse kullekin tasapuolisesti ❤ rakastakaa, eläkää ja levittäkää hyvvää niin paljo ku jaksatte :) ja kykenette tietty, pitää osata rakastaa itteäänki rakastaakseen muita ;)


6 kommenttia:

 1. Ihana sinä! :') Aitoa joulun henkeä! Must joku puhu tosta vegepekonihommelista, mut tietty paha puhuu stadilaisen näkökulmasta, ku täältä saa melkee kaikkea, mitä länsinaapuristaki. Ite vaik vegeilen, nii en oo tota kyl tyypannut. Siitä tosin sais yhtä faijan kotimaan perinneruokaa duunattua, et sillai voiski!

  Ihana lepposa supermonni myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä kyllä saa :D piti vaihtaa kasvonpuhistustuotteetki ku muutti takasi Ouluun ku sitä ei saanu ku Hesasta :D Mutta kannattaa hommata, oli melkee liianki hyvää, ja saa pekonipizzaaki tms tehtyä ilman omantunnontuskia :D(vaikka luomumetukkaa onki välistä tullu ostettua, heh)

   Poista
 2. Haha nice! Ite en pahemmi kyl kaipaa lihaa, mut sitä yht unkarilaist sörsselii ois iha jees duunaa joskus. Ku siihen ei tuu oikeen muuta kuin pastaa ja pekonia, ni ilman jälkimmäistä se oika plain. :D Oot asunu stadissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vuoden asuin, siinä lintsin kupeessa tuli asuttua :) kävin pari taikin kurssia ja olin koulunkäyntiavustajana. Muutin sitte kuitenki takasi Ouluun kavereitten peräsä ja lähemmäs kotiaki.

   Poista
 3. Ihania nuo suklaat ! Miten oot tehny noi (:

  http://beatywings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli itteasiassa tosi helppotekosia vielä :) laitoin suklaat ja purkillisen kondensoitua maitoa kattilaan (tulikoha aina 400 g yhteen satsiin), massa tasaseksi vaan ja muistaakseni 2rkl voita lopuksisekaan, joka ei tuntunu kylläkää iha välttämättömältä. Massan lisäsin valkosiin kuivattuja karpaloita, maitosuklaisiin piparimausteita ja tummiin murkattuja marianne-karkkeja, helppoa ja hyvvää :) oli kaveritki mielissää. Nii ja lopuksi kaataa seos tietty pellille tai vuokaan leivinpaperin päälle ja leikkailin pienellä korkiareunasella piparimuotilla palasiksi. Voi tehä eri makusiaki eri mausteilla tietty :D

   Poista

Joo joo! Sano vaa :D