sunnuntai 11. marraskuuta 2012

The music we know as House

Päätin että on aika virittäytyä musiikillisiin tunnelmiin. Luvassa uusin rakkauteni kohde, ennen kaukaisen oloinen, nykyinen jopa harrastuksekseni päätynyt musiikki tanssillisessa muodossaan:

HOUSE

Househan on kehittynyt klubeilla. Vaikutteita on salsasta ja ties mistä, ja liikkeet tehdään aikalailla pystytasossa. Näin alkeissa itse vielä ollessani tanssiminen on Jackingin opettelun lisäksi(se flow joka pitää koko ajan housessa olla päällä, rytmi kehossa, vähän sama ku hopin bounce) aika paljon erilaista hyppimistä. Käsille ei tiettyjä liikkeitä ole housessa, mutta ne tulevat rennosti mukana pitäen tasapainoa yllä. Tyylejä on monia, joten absoluuttista totuutta käsien käytölle ei ole. Itse koen housen tanssimisen äärimmäisen rentouttavaksi ja hauskaksi puuhaksi, lisäksi pomppiessa hiki nousee nopeasti pintaan ja pohkeet tulevat mainioon kuosiin liikuttaessa pääasiassa päkiöillä. Mikään ekspertti en ole, joten jos lisäinfoa kaipaa, suosittelen googlettamaan tämän tanssityylin ja musiikin lähtökohdat. Mutta hyvää se on!(erinomaisen musiikkimaun omaavat hoksaa mistä tämä on miksattu)


Houseakin on olemassa ties miltä alalta. En itsekkään osaa määritellä, mitä osa-alaa omaan mieleeni istuvat biisit ovat, mutta tykkään siitä huolimatta. Uutta, fressiä ja tanssittavaa. Myös funky house on iskenyt itseeni jo aiemmin. House on tällä hetkellä tanssimusiikin saralla melkoisessa nosteessa, jos olette sattuneet kuuntelemaan RinseFm:mää netistä, voitte huomata housen läsnäolon hyvinkin vahvana.

Nauttikaa, tanssikaa, ja rakastakaa! Antakaa basson viedä ja olkaa avoimia uudelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D