maanantai 8. lokakuuta 2012

MATKAKUUME

Rahattoman on helppo haaveilla. Reissuhammasta kolottaa kovempaa kuin pitkään aikaan.

Aikaisemmin haaveilin Intian matkasta. Nyt olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että ensisijaisesti haluan käydä eräissä maailman metropoleissa.New York. Hiphopin synnyinsija ja katukulttuurin kehto. Täynnä mahdollisuuksia, kummallisuuksia, elämää ja mitä ikinä voi kuvitella. Näin olen ainakin kuullut. Haluaisin itse omakohtaisesti käydä tarkistamassa asian, tapaamassa mielenkiintoisia ihmisiä ja etsiä kaupungin parhaat menot. Alustava sohvasurffareiden selailu on kuitenkin paljastanut hyvän hostin olevan mahdollisesti pitkällisen etsinnän takana, mutta toivonmukaan kun aika koittaa, sohva löytyy edes osaksi reissua. Toisaalta tekisi mieli elää Nykissä vaikka kuukausikin, jos massia vain saa tarpeeksi riipaistua kasaan. Tai miksei parikin kuukautta.


Ajankohtaisempi(ja realistisempi) matkakohde on kuitenkin tällä hetkellä Pariisi. Sohvallani kävi nimittäin kesällä Pariisilainen tyttö, joka on kutsunut minut ja ystäväni hänen luokseen vastavierailulle pieneen pariisilaiseen yksiöönsä ja tutustumaan kaupunkiin perinpohjaisesti. Lennot Oulusta SAS:silla n. 215 euroa edestakaisin, ja majoitus ilmainen, ja paikallisten opastuksella elinkustannukset mahdollisimman pienet suhteessa kaupungin perinteiseen kalliiseen maineeseen.
Parin viikon päästä on luvassa tuhdimpi palkkapäivä(minun näkökulmastani siis harvinaisen tuhti, yleisellä mittakaavalla ei mikään henkeäsalpaava summa helähdä tilille, hehheh). Kunhan saan laskelmoitua loppuvuoden isoimmat menot, voisinkin alkaa todella varaamaan niitä Pariisin lentoja. Saisipa yhden haaveenkin taas toteutettua, pääsisi maistelemaan oikeita macaroneja ja bebejä ja keimailemaan Eiffel-tornin vieressä. Ja tuomaan kotiin pakollisen mini-eiffelin, vähintään pöytämallina! Ja ehkä myös käymään Louvressa. Ja ties mitä muuta ihanaa. Ehkä nipistän entistä enemmän muista kuluista varmistaakseni pääsyn tuohon rakkauden ja muodin kaupunkiin. Ja joulukuussa tulevat veronpalautuksetkin... Bonjour!


(Ehkä Pariisissa käytyäni tietäisin uudempaa ranskalaista laaturäppiäkin/muuta jännää musiikkia kuin tämän Sinkkuelämän lopussa pärähtäneen helmen biusan. Tosin nyt kun tarkemmin miettii...)(...Von D:hän kävi keväällä Oulussakin muistuttamassa pariisilaisen elektronisen musiikin olemassaolosta. Ja keikka oli kyllä suhteellisen laadukas, ainakin itselläni oli tuona iltana äärimmäisen hyvä pössis)


Ja niin joo. Päätin alkaa koittaa ilmaisemaan itseäni Instagramminkin kautta. Sivupalkissa kesä- ja vähän syyskuvien helmiä juoksevana diasarjana iloksenne tai kauhuksenne. Enjoy, peace.

4 kommenttia:

 1. Oi miten kiva postaus! Ja hienoja kuvia oot valinnut tähän, niin täynnä fiilistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivonmukkaan joskus saa yhtä kivan postauksen omilla kuvilla tehtyä :D siihen asti tumblr joutuu täyttämään tämän aukon, valitettavasti.

   Poista
 2. Pystyn niin samaistumaan tähän postaukseen! Sydän sykkii maailmalle kokoajan mutta no money no honey.. Mut aina voi haaveilla.
  Ihanan pirtsakka blogi sulla muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Don't hate the player, hate the game :D toivoa vaa että työpäiviä siunaantuu tarpeeksi. Ja päiväunireissutki piristää onneksi harmaata syyspäivääki :) Ja kiitos kaunis, mukava jos jäi hyvä fiilis :)

   Poista

Joo joo! Sano vaa :D