perjantai 12. lokakuuta 2012

A rap-chick needs a long helm too

Viikko vapaalla: Hulluja päiviä, taulupohjia, siveltimiä, hyvää ruokaa, lepoa, tehokasta suursiivousta ja mietiskelyä. Ja keikistelyä kameran edessä.
Käytössä bakkariksi muodostunut rakas Obeyn pipo (joka piti jo kerran reikiinnyttyään korjatakkin useasta kohtaa...). Onhan se kiva, kun saa kulkea oma syntymävuosi merkittynä ohimolle. Osumaa myös ottaneet vakio-Vanssit saivat kaverikseen pitkää helmaa sivuhalkioilla. Eka pitkähelmanen mekko tälle neidille, kyllä räppimuijalla kelepaa tässä heilua (varsinki polkupyörällä, kun kaikki vastaantulijat tuntuvat katsovan lepattavien helmojen alle). Tosin baariin en ehkä pistäs(voitte kuvitella miltä vaikka running menit tällä mekolla näyttäs, saatika se kompastelu helmoihin). Ja koska kangas on kivan kuviollinen ja läpikuultava, enempää vilauttelua voi vähentää pitkällä alustopilla, joka ei kuitenkaan yllättäen näy. Ja näillä kylmillä ilmoilla repasin ulkona päälle vielä neulepaidan ja takin, elekää huoliko. En halua tahallaan vilustua. Kuvissa voitte myös nauttia puolikkaan asuntoni järjestyksestä. Kattolamppu kaipaa edustavampaa korjaajaa ja baarijakkaroiden päälliset ovat EDELLEEN työn alla(vinkki: alkää ostako liian kapeaa nauhaa reunoihin, ois ihan kiva saada se kiristysnyörikin sieltä läpi). Niin, ja mikäs tuo lattialla pyörivä kenkälaatikkokin oikein on. Koira ei vain taida päästä karvoistaan, boheemi hippi mikä oonkaan.

Oulaisille tiedoksi(tai täällä käymäsä oleville): Jos ette jo tiiä(vaikka ne joitten pittääki tietää, varmaan tietää, hehheh) tännää numerobaarissa pärähtää melkonen keikka. Pakollinen meno jokaselle memphis-soundin ystävälle. Ja niille jotka tykkää kommandopipoista. Ja äänenmuuntimista. Toivonmukkaan aika diippi meno. Viinipullolla varautuneen räppiholistin virallinen viikonlopun menosuositus.

KlikkilkklikBOOM!

Näillä puhheilla, rentouttavvaa viikonloppua jokaselle tasapuolisesti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D