perjantai 21. syyskuuta 2012

This weekend we have a UK-style up in Oulu!

Elikkä elikkä, ulukona Oulusa- ilimotuksia. Jälleen/edelleen ilman sponsorointia tms. Nostan vaan esille menoja, jotka itellä kiinnostaa.

Tätä viikonloppua vois sanoa Britti-teemaviikonlopuksi. Tämä siksi että ensinnäkin...


...Lady Leshurr saapuu lopultakin Ouluun. Hänenhän piti alunperin jo vierailla täällä pohjolassa viime keväänä, mutta passiongelmat taisivat olla syynä keikan peruuttamiseen. Nyt tämä emäntä on kuitenkin ilmeisesti OIKEASTI tulossa kaupunkiin. Paikkana iki-ihana 45special, jossa punkkukola on aina yhtä hyvää ja porukalla on hyvä pössis lähestulkoon poikkeuksetta. Kavereilla on menoja, saa nähdä siis tuleeko lähdettyä, keikka kyllä vetäisi puoleensa ja ainahan Oulussa on tuttuja yleensä liikenteessä. We will see. Liput normisuuruiset, eli 4,5 euroa plus pakollinen eteispalvelumaksu 2,5 ekua.

Lisätiedot täältä!

Tämän lisäksi pari brittiä katutanssin ammattilaista tulevat pitämään Ouluun avoimia tunteja Citydancelle. Opetusta on saatavilla niin Commercialin(eli ilmeisesti ns. MTV-tanssin) osastolta sekä Hiphopin saralta. Tunnit pidetään lauantai- ja sunnuntai-iltoina, ja ovat tosiaan avoimia tunteja(vaikka haasteellisia kuulemma ovat kuitenkin) eli kuka tahansa katutanssista innostunut voi lähteä mukaan kokeilemaan. Itsekkin ajattelin mennä nolaamaan itseni... eikun siis oppimaan uutta :D Ja kursseillehan on tosiaan ennakkoilmoittautumiset, linkit allaolevasta linkistä kuten myös tiedot hinnoista ja tarkemmista ajoista.

Lisätiedot!

Tämän lisäksihän voisin myös hypätä perjantaille, jolloin Boomshakalaka-DJ:t valtaavat Oulun paloaseman. Astetta paremmat Bossanovat siis kai luvassa. Narikalla sissään, jos mieltä lämmittää :D

Ja tästäki lissää täällä!

Lisäksi Oulussa järkätään tälle viikonloppua tosin muutakin. Ensinnäkin lauantaina Kuusisaaren valtaavat reivit tapahtumanimellä Triangel. Artistikattaus on tosin laaja-alaisempi kun paikan alakerran tarjonta otetaan huomioon, joten varmaan pätevää menoa sielläkin luvassa. Ja tämänkin kaiken tarjonnan lisäksi Oulussa on mahdollisuus katsella hyviä pohjoismaalaisia lyhyt- ja dokumenttielokuvia Nordisk Panorama-filmifestivaalin merkeissä. Tarjontaa siis tosiaan riittää, ja varmastikaan tässä ei edes ollut vielä kaikki :D Eikun ylös, ulos ja kaupunnille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D