keskiviikko 29. elokuuta 2012

Takaisin

Aikaa on onnistunu hurahtamaan iha hyvin tässä välissä. Laiskotuksen ja erinäisten dilemmojen takia(kuukausi ilman tanssitunteja on tehnyt tehtävänsä, kun pataan on vielä lisätty vähän flunssailua niin ai että, se siitä liikunnasta) ja päivittely on jäänyt vähäiseksi. Mutta, syksy on alussa ja uusi aika tulossa, hommat kohta hallussa ja toivonmukkaan kunnossa.


Hammaslääkärikin onnistui ilahduttamaan minua spontaanilla hampaan irti repimisellä. Viisaudenhammas siis kyseessä, ja kaikista kauhukertomuksista huolimatta toipuminen onnistunut varsin hyvissä merkeissä. Tosin eilen en kyennyt pahemmin hymyilemään, mutta tänään söin jo onnistuneesti pizzaa. Tavoitteena olisikin päästä huomenna jo tanssitunnille, tai ainakin viimestään torstaina. Tuli nimittäin ilmoittauduttua kolmelle tunnille viikossa koko syksyksi, pitäs olla melko teräskunnossa jouluun mennessä. Kuhan vaan sais niitä töitä, joilla nuo opintonsa rahottaa...

Mutta pittää koittaa pysyä positiivisena, vaikka töistä ei kuuluskaan ja rahat ois lopussa alati. Ja vois myös alkaa taas ilmotella Oulun menoistaki vaihteeksi, sitä ku ei oo koko kesänä kai tullu kunnolla tehtyä. Ja kirppikset hemmotellu semmosilla löydöillä että ai että, jos niilläki vaikka pröystäilis. Stay tuned!

P.S. 

Shake the Dust / The Making Of from Loose Luggage on Vimeo.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D