perjantai 31. elokuuta 2012

I want to

Jokaisella meistä on varmasti joitakin asioita joita haluamme oppia tai saada aikaan.
Minä haluan...


...oppia breikkaamaan. Reenit tuli alotettua jo kesällä, ja jatkuu nyt sunnuntaina. Sixstepin alkeet ja zuluspinnejä sekä jotakin muutakin tullu jo opittua, mutta esim ylläoleva peruspysähys on vielä kiven ja kannon takana. Ei oo nii helppoa miltä näyttää! Ja oisha se siistiä vaikka joku päivä pyöriä päälläänki. Pelkäsin ekana breikin olevan liian vaikiaa, mutta loppupeleissä hyvä opettaja ja rauhassa tekeminen opettaa vanhaaki koiraa tekemään ihmeitä(kurssin vanhin osanottaja on varmaan lähemmäs viisissäkymmenissä, joten hyvin kait täsä on vielä itellä mahiksia :D). Muutenkin tanssijana haluan kehittää itteni täyteen terään, tai niin täyteen mihin kykenen.


...oppia lonkkaamaan. Tämähän harrastus voi olla nostanut suosiotaan naistenkin keskuudessa lähiaikoina, valitettavasti Oulussa ei ole esim. sessiomahollisuuksia tai muuta vastaavaa jossa harrastusta pääsisi kokeilemaan. Jos joku kiva poika vaikka lainais mulle lautaa nii pääsis tuntumaan(vink vink). Yksi kaveri on kans jo innostunu aiheesta, joten jos molemmat saa riipastua ylimääräset huntit kouraan niin ehkä viimestään ens keväänä Oulussakin on naisten oma lonkkariseurue. Muut innostuneet voi ottaa yhteyttä :D (tosin kyllähän tuolla katukuvassa siis lonkkareita näkee molemman sukupuolen edustajilla mutta ei täälä taija mitään etelän menoja vastaavaa virittelyä olla, tosin jos on niin LET ME KNOW)


...saada jotakin aikaiseksi musiikillisella saralla. Tätä olen miettinyt jo niin junnusta, että lopultakin voisi olla aika saada jotakin aikaan. Riimejä on onneksi tullut kirjoteltua, vastoinkäymisistä elämässä on hyötyä ainakin luovalla saralla(tosin en nyt tarkota sitä että mun elämä ois täynnä pelkkää sontaa, mutta ehkä pientä draamaa :D). Seuraava askel olisi hommata oma konkkamikki ja rakennella mininauhottelustudio kämpille. Unelmana ois tietty joskus tehdä yhteistyötä tuottajan tai bändin kanssa ja päästä keikoillekin.


...löytää elämään tasapainoa ja harmoniaa. Elämäni ei ole ehkä mitään suurinta hullunmyllyä mutta viime vuosina on sattunut yhtä ja toista, joiden jäljiltä se vakaa suhde maaperään on horjunut. Positiivinen asenne, rakkaus kaikkia kohtaan ja muu valaistuminen. Juuri sitä hippeilyä ja puunhalailua. Sitä mää haluan :D


...maalata enemmän. Mahdollisesti myös piirtää. Jos aion keväällä hakea vaikka taidealalle, treenaaminen olisi tärkeää. Tämän päälle maalaaminen on erittäin tasapainottavaa ja rentouttavaa hommaa. Ja lisäksi sohvani takana minua odottaa semmoinen noin 1x0,7 kokoinen kanvaasi, jonka aiheenkin jo tiedän mutta en ole saanut asiaa vain aikaiseksi. Tämä olisikin koko listalla varmaan ensimmäinen asia jonka todella haluan ja voin toteuttaa.

Lista tosiaan ei ole mikään haavelista(ainakaan toivottavasti) vaan pikemminkin motivoiva toivelista, jonka mukaan pyrin toimimaan seuraavan vuoden aikana. Mitä toiveita teillä on? Onko haaveita joita on aina halunnut toteuttaa tai asioita joita toivoisi voivansa tehdä enemmän?

Kuvien apurina google, toivottavasti tulevaisuudessa voin tehdä saman listan omilla kuvilla ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla! Määki olen kiinnostunut tosta lonkkaamisesta. Ois kiva joskus päästä kokeilee että pysyiskö sitä laudan päällä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sepä se ois itelläki, että pääsis kokeilemaan :D skeittilaudalta ite ainaki meinaa kaatua liianki herkästi. Heti ens kevväänä viimestään lonkkarisessioita Ouluunki, kyllä kelepais! :D

      Poista

Joo joo! Sano vaa :D