tiistai 24. heinäkuuta 2012

Ei mitään yhen koon lätsii

Varmaan käytetyimpiä lainauksia tai lainattuja biisejä tässä yhteydessä. Sorrun kliseeseen, ja jonkun mielestä varmasti myös matkimiseen, joten pahoitteluni jo etukäteen. Ei tullu mitään parempaakaan nyt mieleen :D

Eka oma snapback 2000-luvulla. Ja eka lippis sitten teinivuosien. Sillon päässä oli toisinaan se yhen koon lätsä, niinkun jokasella itteään kunnioittavalla räppipäällä kuuluki. Obey on päässy vasta yhelle kauppareissulle sen alta tunkevien korvien takia, oisko jollaki lippiskonkarilla vinkkiä miten hiukset sais piettyä aloillaan ilman korvien alituista paljastumista?Kirppikseltä mukaan tarttu eräänä kauniina päivänä tämä aitonahkainen juuri-sopivan-kokoinen pikkulaukku. Hintaa huikiat 2,5 euroa, kiitos Punaselle ristille. Laukku on myös päässy niin tiheään käyttöön, että onneksi tuli ostettua.


Kesä myös tuppaa pistämään tyylin tyttömäiseksi. Tosin koko ajan tunnen vetoa enemmän räväköihin kuvioihin, väreihin ja asenne-kamppeisiin. Mutta tänään tyydyin kukkahameeseen ja neuletakkiin.

Semmosta sekamelskaa tälle erää. Ehkä jotakin loogisempaa lähitulevaisuudessa, jos arki vaikka tulis taas kuvioihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D