keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tälle viikkua menoja

Eli, oululaiset kuulolla(ja oululaisesta ajankohtasesta räppiskenestä kiinnostuneet). Tämä viikko on Oulusa hyvin räppipainotteinen. Vaikka en ite oo vielä varma oonko kummallekkaan keikalle menosa(Salaseuran keikka kiinnostas mutta palakka tullee vasta perjantaina, deem) niin aattelin mainostaa kavereitten/tuttujen keikkoja(jääny muutamien tärkeitten bileet mainostamiset täsä välissäkin joten koitan ehkä paikkailla myös sitä:D).

Pahoittelut huonosta kuvalaadusta.
Jos haluatte nähä kunnolla painetun keikkajulisteen, niin käykää kattomasa vaikka Snookerin etteisestä. Eli torstaina Full Clip iltamat paikallisen Salaseuran debyyttialbumin julkistamisen merkeissä. Jos ei sano mittään nii tässä näyte:

Tarkkasilmäsimmät voi havaita että menot maksaa 5 e ja paikka on Nuke alias Nuclear Nightclub. Koska porukka saanu paikallista hypetystä osakseen, on lössiä varmasti runsaalla käjellä paikalla. Sinne siis kaikki joilla ei oo palkkapäivä vasta perjantaina. Jumitan ja kriippaan.

Pahoittelut jälleen huonosta kuvakoosta/laadusta.
Sitten ois luvassa OlliPA:n keikka Joku Roti Klubin merkeissä perjantaina nelifemmasa. Paikalle saapuvat myös etelän vahvistukset Vieläki Lepposaa & Haamu sekä Tomigun. Hintaa on huikeat 8 eur(tod. näk. narikka päälle), mutta jos Opiksen keikka on vielä näkemättä niin kannattaa maksaakin tuo hinta. Toisaalta Vieläki Lepposaa & Haamun setit bassoradiossa ovat kuulostaneet houkuttelevan hyviltä myös. Saa nähä tulleeko mentyä, entententten... Mutta menkää te nyt ainakin! :DSaa nähä tuleeko taas 'tylsä' viikonloppu. Karkaisko vaikka porukoille ihanan pääsykoekirjan kanssa. Hmm. I'm such a no-life nowadays.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D