tiistai 10. huhtikuuta 2012

Simple, black, loose

Pikkumustissa kiva pyöriskellä pitkin kaupunkia. Helpotus kämpille linnoittautumiselle koitti virastojen auettua ja arjen jälleen pyörähdettyä käyntiin. Varallisille vakkarityöläisille pääsiäisloma on varmasti oikein mukava asia, mutta satunnaistyöntekijälle joka kärsii pennittömyydestä ja koittaa keskittyä opiskeluun loma tarkoitti vain lukkiutumista asuntoon pääsykoekirjan kanssa. Ehtipä ainakin suunnitella mitä sitä oikein tekisi tulevalla viikolla ja essee erääseen opiskelupaikan hakemiseen liittyen tuli saatua valmiiksi.

Black on black on black

Me and multasäkki.
 Jalasa villakangasshortsit, päällä musta kollari höystettynä mustilla sukkahousuilla ja sentään mintun värisillä DC:n kengillä. Pahoittelut muuten, jos jotakuta häiritsee alituinen kuvien muokkaaminen aina eri suuntaan. Miten sen nyt sanoisi, pidän vaihtelusta :DD Ehkä joskus asetun. Tällä kertaa päätin vetää kuvat vähemmän värikylläisiksi, että ensinnäkin housut erottus paidasta. Ja toisekseen mustassa ei paljoa värejä korostella joten veetään sitten toiseen päähän.
Brand new fella in actiooon! Kaverina vanhat tutut ja turvalliset.
Vinkki muuten PA-kastiin kuuluville: kirjasto osoittautuu toisinaan erittäin mainioksi paikaksi. Tällä kertaa lainaan lähti pino levyjä, joita on ollut aikomus hankkia ja nyt saan ne ilmaiseksi(ja laillisesti!) koneelle. Lisäksi keittokirjahyllystä löytyi muutama uuteen ruokavaliooni liittyvä kirja, joita olen niin ikään harkinnut hommaavani ikiomaksikin. Pääsevät nyt esitutkintaan ihan kunnolla. Ja samalla saan ruokavaliota taas asteen verran monipuolisemmaksi. Niin ja lisäksi muutama leffa iltojen ratoksi TV:ttömälle.

Kannatti kantaa kotia.
Hope you had a relaxing easter :) Mine was a bit too relaxing... Ja yks työpäiväki jo tälle viikolle tiedosa jopa, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D