keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Obsession: Vans Authentic

Olen viettänyt tämän päivän huonon sään johdosta sisätiloissa. Samalla olen löytänyt itselleni uuden pakkomielteen. Tosin pakkomielle ei siinä mielessä ole uusi, että enkö olisi ennenkin omannut vastaavan. Kengät! Edelliset kenkäni ovat joko kuluneet puhki, hiertävät pidemmässä käytössä tai muuten sopimattomat moneen asuun. Converset ja Adidakset ovat jo päässeet hylkylistalle todella lyhyen käyttöikänsä johdosta(mielestäni kenkien tulisi kestää pitempään kuin n. puoli vuotta reikiintymättä tai kulumatta pohjasta siten että vesi pääsee sisälle, puhumattakaan pikkukivistä). Toisaalta himoaisin luonnonvalkoisia consseja, mutta en anna itseni pettyä uudelleen, kun kyseessä eivät edes ole kengät halvimmasta päästä. Olenkin päättänyt mahdollisesti kokeilla uutta, hyväksi kehuttua merkkiä, joka ei tietenkään ole todellisuudessa mikään uusi. Minun jaloilleni se tosin olisi.



Vans Authentic värissä off white

Vans Authentic värissä gossamer green
Vans. Kehuttu hyväksi, piloille asti. Ja jostakin syytä olen ihastunut Authentic-mallin läskiin pohjaan erityisen paljon juuri nyt. Mieluiten haluasin kengät jompina kumpina juuri ylläolevista väreistä, tosin valkoinen olisi huomattavasti monikäyttöisempi. Tosin jokainen nettikauppa johon olen eksynyt on myynyt juuri kyseisen värin koossani loppuun(olen tonkinut pääasiassa brittiläisiä nettikauppoja astetta edullisemman hintatason vuoksi), nimenomaan siis tuon luonnonvalkoisen mustalla raidalla vaikka kyseessä ei ole ilmeisesti edes vanha väri. Vähän sama homma tuntuu olevan ilmoilla myös vaaleanvihreän mallin kanssa, Asoksellakin oli tätä väriä myynnissä ja nyt koko 6 ei ole enää saatavilla. Aaargh. Kattoa nyt sitten, miten tässä kenkien metsästämisessä käy.

Jos näät jossakin kyseisiä värejä kohtuulliseen hintaan koossa UK 6/ EU 39 niin ilmoita ihmeessä. Olisin kiinnostunut myös kuulemaan käyttökokemuksia Vansseista. Kenkien kesto/käyttömukavuus/muita mielipiteitä? Vastaajille kiitoksia jo etukätteen :)

EDIT
Pakko lisätä, vaihteeksi oululaista, mussiikkia tähän loppuun. Tällä kertaa eri genre totaalisesti, en yleesä perusta indiestä mutta nämä jätkät vaa päräyttää. Upouusi video, enjoy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D