lauantai 7. huhtikuuta 2012

Massitonta materialismia

Tällä postauksella ei nyt oo mittään muuta merkitystä ku boustailla ostoksilla. Kyllä, sorrun nyt tähän, koska menin voittamaan Lindexille 100 euron lahjakortin ja kävin tuhlaamassa siitä ekat 45 euroa. Ja mulla ei oo parempaakaa tekemistä :D Tilillähän on tosiaan semmoiset 17 senttiä rahaa, joten ostoksilla käyminen näinkin runsaissa merkeissä tuntui ehdottomalta luksukselta.

Rannenauha 3,95 e, pöllörannekoru 4,95 e

Hame 32,95 e
Sormus 3,95 e, täydellinen match kynsilakan kanssa huom :D
Ja miten kaikki ostokset oliki näin oransseja! Todellisuudessa oon aina pitäny oranssista(kappas kummaa kun tulee ehkä ilmi myös blogin nimestä...), mutta en ikinä ajatellu sen sopivan omaan ihonsävyyn. Viimeisen vuoden aikana yhä uusia ja uusia oransseja juttuja on eksyny niin vaate- kuin asusteosastollenikin.

Huiviprinttinen hame ja moniväriraidallinen rannenauhakoru kuuluivat  Holly & Whyte by Lindex-mallistoon ja hamettakin oli enää yksi koossani rekissä jäljellä, joten en tohtinut olla kotiuttamatta sitä. Mikään ostoksista ei ollut turha, ja varmasti tulen käyttämään jokaista hankintaani useaan otteeseen. Loppuosan lahjakortista tuhlaan sitten kesemmällä, osittain erään minulle tusinoittain juomakierroksia tarjonneen kaverinkin eduksi.

Ehkä tänä yönä dyykkaamaan, que? Loppuun oululaista mentaliteettia ja elämäntapaa mussiikin muodossa. Onneksi ensperjantaina on palkkapäivä. Peace.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D