sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Laid back Sunday

Päivä oli rauhallinen, tosin myös täynnä kummallisia ilmiöitä. Toisaalta täynnä on liian vahva ilmaisu. Tein hyvää ruokaa, josta olisin voinut myös ottaa kuvia ja antaa vinkkejä, mutta olin annoksen valmistuessa niin nälkäinen että kamera unohtui. Muita asioita sain kuitenkin taltioitua, ainakin jossain määrin.

Valkoiset pilkut eivät ole virheitä, vaan lumihiutaleita jotka tippuivat maahan kilpaa auringonsäteiden kanssa.
Naiset saivat arvoistansa seuraa, Dillan. Ja itse viime vuonna suunnittelemani maapallon.

Sunnuntaihini kuului myös jooga, jonka toteutin uuden älypuhellin-sovellukseni avulla. Harjoitus tuntui hyvältä, olin jo ehtinyt unohtaa mitä jooga tekee keholle ja mielelle. Ja sovelluksen sisältämät useat sarjat tulivat huomattavasti halvemmiksi kuin joogasalikortti. Huomenna taas uudestaan. Näppärää sovelluksessa on myös se, että sillä löytää helposti omaan tavoitteeseensa sopivan sarjan sekä kalenteri, johon sovellus merkkaa suoritetut jooga-harjoitukset.

Valo väreilee kaikissa maailman väreissä. Niin minäkin.
Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli hyvin rauhallinen. Tietoisesti ja flunssan yrittäessä iskeä päälleni päädyin olemaan, lojumaan ja touhuamaan vain kämpillä. Ei mitenkään nollaava kokemus, mutta ainakin tautia torjuva. Ja tulihan tuota pestyä jopa lakanoita ja siivottuakin. Ja äänitettyä ensimmäinen kappale pääsykoekirjasta. Huomenna luvassa taas arjen rutistukset, tosin töitä ei taida kuitenkaan olla(ellei aamu tuo tullessaan pikakutsun...). Rauhallista yötä ja energistä viikon alkua siis itse kullekin :)

2 kommenttia:

  1. "Ja sovelluksen sisältämät useat sarjat tulivat huomattavasti halvemmiksi kuin joogasalikortti" Jep. Tän takia oon just niin kateellinen ihmisille ketkä saa kotonaan treenattua. Ei tuu mitään, liikaa häiriötekijöitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon nyt viimisen puolen vuojen sisällä opetellu kunnolla tähän itekseen reenaamiseen. Tosin kun yksin asuu ja ilman lemmikkejä, niin onnistuu aika helposti. Niin ja siirtelee mattoa ja huonekaluja hetkeksi :D

      Poista

Joo joo! Sano vaa :D