lauantai 17. maaliskuuta 2012

Saturday, as a whole thang

Lauantai-aamuni alkoi rauhallisesti, mukavan ajassa olevalla herätyksellä. Siirryin katsomaan uusinta hankintaani Cold Feetin(tunnettu Suomessa nimellä Rimakauhua ja rakkautta, mainio sarja) koko tuotantokauden sisältävää dvd-boksia, nautin omatekoisen katkarapu-pinaattipastan lounaaksi ja rentouduin.Päivä jatkui kauppareissulla jolta löytyi kauan kaipaamani kirsikkaista nautittavaa, siivousurakalla ja taulujen nakuttelulla seinään. Pari taulua jäi vielä ripustamatta seinäkiinnikkeiden osoittautuessa epäsoviksi kehyksiin, mutta alla vaiheessa olevaa aikaansaannostani.

Kaksi juttua tulossa kollaasin oikeaan reunaan, stay tuned.

Audrey, Erykah ja muut vahvat naiset.
Miksi ja miten valitsin juuri kyseiset kuvat? Audrey edustaa klassista naisellisuutta ja innovatiivisia pukeutumisvalintoja ja hän oli myös vahva naishahmo aikanaan. Erykah Bady alias DJ Low Down Loretta Brown on yksi lempiartistejani ja asenne-emäntä hänkin, uskomaton hiphopin ja rytmimusiikin monitaituri. Netistä löydetty kuva kultaisten hippi-aikojen mielenosoittajista oli äärimmäisen mainio: Bombing for peace is like fucking for virginity. Hyvin sanottu. Ja viimeinen kuva kädet ammollaan laulavasta vahvasta naishahmosta löydetty Hesan aikoina kirpputorilta korttihyllystä. Kehykset Ikeasta, Anttilasta ja porukoiden nurkista. Kaiken kaikkiaan vahvoja naishahmoja, tosin luvassa myös inspiroivia miehiä, kunhan saan ne koukut ja korjattua yhden rikkoutuneen kehyksen.

Kirsikka <3
Nyt nautin tyylikkäästi siideriä viinilasista ja pohdin illan pukeutumisvalintoja. Suuntana mahdollisesti Bassoradion bileet, onnekkaimmat ehkä kuuntelivat päivällä lähetystä Oulun Real Dealista ja tietysti viikon mittaan kello 14-15 myös kun Bassoradio on pitänyt suoranaista Oulun teemaviikkoa. Hyvä näin jälkikäteen sanoa, mutta bileet ovat vielä tänään, jos sinne vaikka mahtuisi sisälle. Aika huikeisiin lukemiin oli noussut jo tuo naamakirjan eventin osallistujamäärä.

Mutta nyt lisää meikkiä naamaan ja vaatetta päälle, saa nähdä minne tuuli kuljettaa tänä iltana ja yönä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D