torstai 15. maaliskuuta 2012

Owly day

Takana ensimmäinen sekoilu töissä ja purkillinen ei niin sallittua jäätelöä. Mutta olkoon, tämän kerran. Onneksi oli edes reilun kaupan purnukka.

Aamulla töihin lähteminen tuli yllätyksenä, ja päälle päätyi vasta eilen hennesin postimyynnin tuoma pellava-puuvillapaita ja Monkin vakosamettimainen hame, höystettynä vanhemmalla ginan paidalla, jonka azteekki-henkiset kuviot tuntuivat sopivan hyvin kokonaisuuteen. Höystönä pöllöt kaulassa, jotka päätyivät myös avaimen vartijoiksi. Niin ja tukka letillä, jotenkin sopi asuun.

Näppärä tapa muuten kantaa avaimet töissä tyylillä: pujottaa ne pitkään lukolla aukeavaan kaulakoruun. Hyvästi rumat kanvaasi-hihnat ja muut härpäkkeet. Ihmettelinkin, miksi en keksinyt tätä jo viime vuonna kantaessani avaimia katkeilevassa virkatussa nauhassa.

Kuvissa näkyvistä baarituoleista muuten sanottava sen verran, että ne odottavat päällystämistä. Nyt kun palkkakin tuli, voisi lopultakin hankkia kunnolliset sakset joilla kankaankin leikkaaminen onnistuisi. Musta nahka ei oikein vain istu tähän minun maailmaani. Ainakaan sisustuksessa.

Nyt taidan iskeä tiskivuoren kimppuun, jonka luotaantyöntävä haju on "kiireisen" työviikon aikana päässyt valloittamaan koko asunnon.

1 kommentti:

  1. Äh. Miten tota ollu itekkään ajatellu. Hirvittävästi kaikkee roikkuvia koruja käyttämättömänä.

    VastaaPoista

Joo joo! Sano vaa :D