perjantai 2. maaliskuuta 2012

I wanna move, dance, ratatantans

Viikonloppu koittaa, aurinko paistelee mukavasti pilvien rakosista ja sääkään ei ole liian kylmä. Viikko on mennyt sujuvasti ja siihen on mahtunut myös pari antoisaa työpäivää(eilen tuli muunmuassa eläydyttyä kastemadoksi, hehheh). Eilinen tanssituntikin oli äärimmäisen virkistävä ja huomasi oikeasti olevansa viimeisen vuoden harrastamisen aikana oppinutkin jotakin. Uskaltaako tässä jo alkaa kutsua itseään tanssijaksi? Tuntuukin oikiastaan siltä, että haluttas tanssia koko ajan, enemmän ja enemmän. Löytää se oikia oma tyyli, hioa kunnolla omia liikkeitä omanlaisiksi ja päästää irti. Ja tänään haluttaa tanssimaan! Onneksi siihen on oikein mainiot bileetki, kun aurinkoisin esiintyjä jonka tiedän saapuu Ouluun keikalle. Supermonnin keikalla ei oo voinu millonkaa olla muuta ku hymy huulessa alusta loppuun ja pitkään sen jälkeen. Ja keikan jälkeen luvassa vielä kunnon bilemenot kun BoomFiret pärähtää kehiin, POW! Paikkana nelifemma, yläkerran huiput valot ja ehoton tunnelma.

Ja ohan tuota muitaki juttuja Oulusa tännään, vaikka Paloasemalla esim. mutta ei niistä sen enempää, koska Janne on nii ihana <3 Saiskoha tänään vaikka otettua kuvia ite bileistä, hmmm.


2 kommenttia:

  1. JANNE! <3 Rupesin sairaspäivän iloks lukeen enempiki sun blögia ja tääl on sikana samaa settiä, mitä omaani taannoin oon postaillu. :D Kreisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillon pakko olla joku kosminen yhteys :D

      Poista

Joo joo! Sano vaa :D