torstai 23. helmikuuta 2012

Mitästä viikolloppuna?

Niin alkaa olla viikko pulkassa. Jopa työviikoksi omaani voisin sanoa, takana kun on kaksi päivää duunia ja huomenna vielä kolmas luvassa. Mikäpä siinä pyöritellessä savipalleroita, karjahdellessa ja vahtiessa alati valppaana. Kuulostaa ehkä epämääräiseltä, mutta sitä meikän duuni tänään oli :D ei siitä sen tarkemmin.

Mutta, vois pitkästä aikaa vähä vinkata mitä sitä kannattaa täälä meiläpäi tehä, tai mitä ite on harkinnu. Luvassa siis epämääräisen epäsäännölliset sponsoroimattomat 'Ulukona Oulusa'- suositukset(tosin vapareita billeisiin otan mielelläni vastaan, vink vink ;D) nojoo, asiaan.

Ensinnäki FITCit 2 vuotta! Kylläpä aika menee nopiaan, ei voi muuta sanoa. Vanhaksi tullee jo olo itellä. Aika monet jätkien bileet jääny sattuneista syystä väliin lähiaikoina, mutta ehkä huomenna? Aika perjantaina iltakympistä etiäpäin, paikkana Nuke ja sisällekki ennen yhtätoista kolmella eurolla. Tilipussia odotellessa hinta aiheuttaa positiivista hyminää.


Ja lauantaina raikaa jälleen disco. Neverissä, eikä maksa midist. Sinne kivasti voi mennä loiventelemaan tai alkuja ottamaan, tai muuten vaan hyvän fiiliksen saamiseksi.

Ja tietty muut baaritki on olemassa, mutta miksi vaivautua niihin ku tietää missä on parhaat bileet ja eniten flanellipaitoja... Mukavahan se on mennä paikkaan jonne sopeutuu kuin seepra viidakkoon.

Ja näin, siinä suositukset tälle vkoloppua, kirjoiteltu aamukuuden heräämisen jälkeen, ja kello onkin jo mukavasti iltakymmenen. Huomenna perjantai, ja viimeinen aamukutosen herätys tälle viikkoa.

Peace.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D