perjantai 20. tammikuuta 2012

White on white

Nyt se alkoi. Valkoisen jakun villitys.

Swing your hair gal
Yhdistelmästähän intoilin jo viime vuoden puolella.

Jakku Luhta kirpputorin 'kassillinen tavaraa 5 euroa'-osastolta, t-paita New Yorkerin alerekistä parilla ekulla
Yhistelmä vol 1, ja asiaan juuri sopivan löysä t-paitakin sattui Praguen reissulta löytymään. Hiuksetkin muuten saattavat näyttää asteen punertavimmilta, Prahassa kun sattui pieni shampoosekaannus, joka johti hiusten sävyttämiseen. Pidin luonnollisesta väristäni, ja sävyttämällä pyrin siihen takaisin, sillä paikallinen garnier teki tukastani asteen verran harmaamman... Mitä tästä opimme: älä osta summamutikassa hygieniatuotteita, joiden kyljessä lukevat tekstit tuntuvat siansaksalta.

New fella, strait outta Köpiksen kenttä
Paluumatkalla innostuimme äidin kanssa Köpiksen kentän Accessorizella: seinällinen tavaraa -70%... Tässä yksi poistoista, oha se söpö, voi että :D Ja ei koko kauppaa onneksi tyhjennetty, mitä nyt ostettiin koruja ja laukkua noin viielläkympillä... voi laskea kuinka paljon arvoa sillä muovikassillisella ois oikeasti ollu. Tipullekin hintaa jäi vain kolmisen euroa.

On muute kauhiat reenivajarit ja tanssihimot. Oisko tännää billeet vaikka paikallaan, vai nököttäskö nenä kiinni kirjassa(ihanaiset kasvatustieteen perusopinnot)? Satellite stories nelifemmasa? hmmmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D