perjantai 20. tammikuuta 2012

Kevättä kottiin

Vaikka Oulu onkin vielä lumineen ja pakkasineen täysin keskellä talvea, valomäärän pikkuhiljaa lisääntyessä mieli alkaa siirtyä jo kevääseen. Tuntuisi, että kodin värit kaipaisivat uudistusta.

Ja mikä paikka toimisikaan parempana inspiraation lähteenä ja värimaailman ilmaisijana kuin Design seeds.

Olen jo pitkään ollut tykästynyt mintunvihreään sävyyn. Nyt haluaisin saada sitä kotiinikin. Väri on ihanan raikas, pirteä ja karkkimainen, ja yhdistettynä ruskeaan se ei ole liian imelä.

Perfect palette
Ihanteellisin uusi huoneistoni(heh, yksiö=huoneisto...)värimaailma olisi hyvinkin ylläolevan kuvan tyylinen. Myyränruskea sohvani voisi saada mintun sävyttämät selkänojatyynyjen päälliset ja verhot voisivat vaihtua kevyempiin vaaleisiin yksilöihin. Uusi mattokin voisi tehdä terää, mutta siihen budjettini ei välttämättä taida yltää.


Ja tietysti, yksityiskohdat tuovat viimeisen silauksen. Iittalan uudet(tai uudelleen tuotantoon otetut) Kastehelmi-tuikkulyhdyt eivät voisi olla kauniimman värisiä. Hiekan värinen olisi ehkä mieluisin, jos yhden saisi valita, mutta mielelläni kotiuttaisin myös kirkkaan ja vedensinisen kaverin. Miksi ihmiselle tehdäänkin tämmöisiä materialistisia kiusauksia? Toisaalta kauniit asiat tuovat iloa sydämmeen ja kotiin hyvän feng shuin, joten n. 10 euron hinta yhdestä tuikkulyhdystä ei paljoa kirpaise :) (ainakaan, jos töitä on riittämiin).

Mussiikkia kevätfiilikseen:

Pure love for Super Janne <3 nyt ja aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D