keskiviikko 4. tammikuuta 2012

2xoldskool

Ollu nyt vähän semmonen viikko, että ensinnäkin...

wazzup
... pistin päälle jotakin, mitä en oo pitäny vähään aikaan. Tuota hupparia siis tarkotan. Ollu meikällä jo semmoset nelisen vuotta varmaan, mutta tunginpas itteni siihen. Oli joskus niin meikää, nykysin semmonen no joo. Mätsää kyllä kivasti nuihin converseihin. Ja tuo printti on muikia.

Ja jos ei joku huomaa nii sehä on Controllin hoodie.
Lisäksi, meikä on tällä viikolla shobbaillu vähäse. Ja vähä enemmän. Siis meikän mittakaavassa. Tein kuitenki semmosia halpoja vaatelöytöjä, että tiiän varmana käyttäväni joka ikistä rytkyä, jonka kotia kannoin. Seuraavasa niistä kaks, jotka jatkaa tätä postauksen teemaa.
straight outta gina
Flanuja ei oo ikinä liikaa, ja ne oli vitosen kpl. Ja nuo housut, oha ne jännät mutta ne oli nii mukavat päällä ja hassut ja tuota :D kuitenki jollaki tapaa just passelit. Jos kadun tätä ostosta, nii aina niitä voi käyttää tanssitunnilla tai mökillä tai porukoilla. Mutta joo, aika pojaltaha sitä noissa tuolla yhistelmällä näyttää, vähä niinku ois palannu jokusen vuoden taaksepäin. Ei vaa viittiny laittaa hienojakaa uusia hepeneitä päälle, ku kohta lähösä reissuun (here I come Prague), eikä ehi enää paljoa pyykätä ennen matkaan lähtöä.

Bow
Mutta tältä erää kiitän ja kuittaan. Heissansaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D