perjantai 16. joulukuuta 2011

This or that?

Viikonlopun kolkuttaessa herää kysymys, minne sitä taas menisi. Samalle illalle kun on ympätty kahdet hyvinkin suositut bailut aka bileet aka tanssit.

Children of Boom vs. Fire in the City@45special
Ensinnäkin luvassa ovat, ilokseni toista kertaa järkättävät, fitsibuumit. Meno oli tosi jees viimeksikin, ja nelifemman uudet valot ovat kerrassaan mainiot toisiin sfääreihin johdattaviin tanssituokioihin. Ja uudet soundit ja mehevä basso melko taattua, uskoisin näin. Paikalle pelkällä narikalla ennen yhtätoista, kuten perinteeseen kuuluu.

Bossanova@Vanha paloasema
Bileille on myös kilpailija, kuten on FITCeille ollut jo useamman kerran lähikuukausina. Bossanova on ottanut paikkansa Oulun yöelämässä, ja porukkaa riittää runsaasti myös tälle osastolle. Pari omaakin kaveriani on sinne mahdollisesti menossa. Koko illan narikalla sisään, hillitön jonotus yleensä perinteisesti taattu.

Joten kumpaan sitä tyttö menisi, voi rähmän rähmä. Ennen kaksien saman tyylisten bileiden järkkääminen tuntui tappavan toiset bileet alkuunsa. Jostakin tätä porukkaa on kuitenkin nyt ilmaantunut niin paljon, että molempiin saa joka tapauksessa suurella todennäköisyydellä jonottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D