maanantai 12. joulukuuta 2011

Looking for the just right ones

Sisäisesti hippitytön elämäänkin voi mahtua materialistisia 'turhuuksia'. Jokin aika sitten vallinneesta liikaostamiseen hurahtamisesta on kuitenkin toivuttu, ja olen tullut siihen tulokseen että haluan jatkossa ostaa vain täydellisiä asioita. Istuvuuden tulee olla täydellinen, värin ja muodon, käytännöllisyyden ja yhdistettävyyden. Tavoitteena siis mahdollisesti täydellinen vaatekaappi, ja tietysti täydellinen sisustus ja ehkä myöhemmin täydellinen elämä? Tietysti koskaan ei voi olla täydellistä, mutta tällä tavalla toivon välttyväni kaikelta turhalta.

Muutama materialistinen 'täydellinen asia, jota ovat tällä hetkellä hakusessa ovat kuitenkin:

Audrey with her perfect black dress
 1. Täydellinen pikkumusta
Kukapa tyttö ei sellaista kaipaisi, itse asetan tavoitteeni löydölle hyvinkin korkealle: mekon tulee olla sopiva niin arkeen kuin juhlaan, istua täydellisesti ja imartelevasti ja olla hyvää materiaalia. Hyvähän olisi myös, jos mekon saisi käyettynä tai se olisi esimerkiksi Euroopan sisällä valmistettu(katsottuani yleltä dokumentin vaatteiden valmistusolosuhteista, olen suhtautunut erittäin ahdistunein mielin Aasiassa valmistettuihin vaatteisiin). Yhden ihanan ehdokkaan jo bongasin, mutta koska vetoketju oli ommeltu mekkoon rumasti, se häiritsi minua liikaa ja jätin sen rekkiin keikkumaan.


Carrie with her perfect shoe
2. Täydelliset kengät
Omistan pääasiassa sneakereitä. Ne kuluvat ja menevät, niissä tiedän jo millaiset aina ostan ja aika ajoin ostan uudet. En kuitenkaan haluaisi kokea samaa enää korkokenkien saralla, ainakaan paljoa. Käytän korollisia kenkiä nimittäin kuitenkin niin harvoin(baarissa reippaiden tanssiaskelieni vuoksi, muuten muista syistä), että olisin varsin tyytyväinen jos omistaisin parit täydelliset. Ensimmäiset täydelliset olisivat mustat, simppelit avokkaat, mielellään pienellä platformilla joka on ovelasti mahdollisesti piilotettu kenkään, semi-pyöreällä kärjellä ja hyvällä, tarpeeksi korkealla, mutta tukevalla miellyttävällä korolla. Hyvät kävellä, ihanat, ja käyvät asun kuin asun kanssa. Toiset jotka ovat hakusessa olisivat nudet tai beiget tms., myöskin korkeat, platolla tai ilman, mahdollisesti peeptoet, hotit, nätit ja myös mukavat jalassa ja toinen vaihtoehto asuun kuin asuun. Voisivat omata myös piikimmän koron kuin mustat ollen siten astetta juhlavammat. Näin omistaisin kahdet kengät, joista melkein aina jommat kummat kävisivät asuun kuin asuun ja poikkeaisivat kuitenkin toisistaan niin paljon, että toisivat asuun uutta ilmettä toisten kenkien sijaan. Materiaalien kengissä tulee olla kestävät ja hyvät, ja istuvuuden tosiaan täydellinen.


Carrie again, but with breathtaking pearls
3. Täydelliset korut
Näitä tulee vastaan aina silloin tällöin. Viimeisin hankkimani suosikki on varmaankin Monkista ostamani mäyräkoira-kaulakoru. Kuten edeltävässäkin täydellisyyksissä korun tulee sopia monen asun kanssa. Tällä hetkellä päällimmäisenä listallani ovat liikkuneet täydelliset helmikorut, niin ranteeseen kuin kaulaankin. Haluasin niin joskus vuorata kaulani sopivalla helmiröykkiöllä, mutta kaikki omistavani helmet ovat joko värikkäitä tai täysin sopimattoman mallisia yhdistelyyn, joten haaveeni on jäänyt toteuttamatta. Sekaan himoitsisin myös kullansävyisiä tai patinoidun kullan sävyisiä helminauhoja, joita voisi sitten mielen mukaan mahdollisesti yhdistellä. Tyylikkäitä ja monipuolisa koruja siis kaikenkaikkiaan hakusessa.

Luulen, että kaikesta tästä on hyvä aloittaa. Joitakin täydellisiä olen jo nimittäin löytänyt. Ja olen tehnyt päätöksen myös siitä, että mitään muuta kuin täydellistä en enää osta. Piste. Varaston tyhjennys on muutenkin käynnissä, joten en jaksa tehdä sitä jatkuvasti uudestaan. Tietysti mielipiteet muuttuvat ajan mittaan, mutta toivon ainakin kaikelle ostamalleni mahdollisimman pitkää käyttöikää minunkin kanssani. Ja painotus tosiaan sanalla käyttö, ettevät hankinnat jää ihanuudestaan huolimatta ikuisuuksiksi kaapin pohjalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D