lauantai 24. joulukuuta 2011

Katy B

Joskus on kuullut jonkun biisin tuhansia(no jotakin sinne päin) kertoja, ja aina tykännyt biisistä. Sitten lopultakin törmää siihen, kuka kappaleen takana todellakin on.

Näin kävi minulle Katy B:n suhteen. Neiti on tehnyt yhteistyötä isojen nimien kanssa, saanut aikaiseksi useammankin tanssilattian täyttäjän ja lisäksi tuntuu ainakin videoiden perusteella omaavan oikeaa asennetta ja vielä tyyliäkin. Tässähän ihan samaistuu, vaikka emme nyt ihan samalta näytäkkään.

Lähde
Katy B sekoittaa keskenään monia elektroniseen painottuvia musiikin tyylejä. Yksi vahvimmista suuntauksista on dubstep, johon olen itsekin tykästynyt. Vahvaa yhteistyötä onkin ollut Bengan, Skreamin ja Artworkin kanssa, eli toisin sanoen myös Magnetic Manin.Katyn ääni on henkeäsalpaava, ja tyttö on myös mielestäni äärimmäisen kaunis. Katyn äänen voisi sanoa olevan täydellinen juurikin tämän tyyliseen musiikkiin. Menee ainakin omalla kohdallani luihin ja ytimiin.Mikä lisäksi nostaa arvostustani naista kohtaan on se, että hänen musiikistaan tulee todella tunne siitä että sitä on tehty musiikin takia eikä pinnallisia avuja ole videoissakaan korostettu. Enemmänkin Katy vaikuttaa reivaamista rakastavalta naapurintytöltä, ja biisien asiasisällötkään eivät mene nykyisin liikaa hallitsevaan örvellykseen, vaan pikemminkin nauttimiseen tanssimisesta, musiikista ja myös vallitsevista tunteista.Vaikka Katy ei ole punaisen maton parhaita onnistujia, videoilla hänen tyylinsä on mitä parhain. Jotta postaus ei tulisi liian täyteen videoita, laitan viimeiseksi vielä videon, jossa vaatteet ovat ehkä parhaimmillaan. Kyllä Lontoolaiset vaan osaa.Loving this outfit
Katy B official website

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D