keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Ulukona Oulusa

Se onnellinen, kell' rahaa on, suunnatkoon iloisena nenänsä Oulun yöhön tällä viikolla. Tarjolla olisi melkomoinen parin päivän paketti, jos rahaa sattuisi olemaan. Itsehän omistan lompakossani lojuvan huikean viiden euron setelin, joten aika pitkälle harkinnalle jää, vai lähtisikö sittenkin maaseudun rauhaan porukoille lukemaan tentteihin ja tekemään kotihommia.

Mutta siis.

Torstaina luvassa räppiä. Joku Roti Mafia sekä Laineen Kasperi Palava Kaupunki-orkestereineen yhdistävät voimansa torstain hyvin hinnoitellussa iltamassa. Lisäksi mukana Rotin oululainen edustus OlliPA, jolta piakkoin myös ilmestymässä uusi levy. Hintaa narikoineen keikalle tulee makiat 15 euroa. Ehheh, eipä ole meikällä rahhaa, mutta menkää kaikki joilla on ihimeesä! Luvassa myös ainakin lisukebiisejä DJ Massimon pyörittelemänä ja mitälie muuta kivvaa. Nii ja paikkana tuo varsinkin ennen minullekkin rakas nelivitonen eli 45specialé.

   1.intro by OlliPAPerjantaina taas on luvasta tanssimista viimisen päälle. Pääsee tamppaamaan, vetämään omat oudoimmat muuvit kuin turvautumaan tuttuihin hammereihin biisien kuljettaessa tanssimatkalla eteenpäin Children Of Boom Versus Fire in The City-bileissä niin ikään nelivitosessa. Children Of Boom hallitsi ennen nelifemman keskiviikkoiltoja ja meininki oli aina kaupungin kovin. Musiikki oli kaikkea hyvvää tanssimusiikkia ja melkosia tanssitransseja tuli koettua(nimimerkillä uskollinen Boomin lapsi). Nyt klubi on BÄCK ja messissä on tosiaan nukessa järkättävän FITC:n tiskijukat. Meininki varmasti katossa, uijui. Ja sisään pääsee ilmaiseksi/pelkällä narikalla ennen klo 23:00 ja tämänkin jälkeen 4 euroa plus nare. Tätä neiti PA voisikin jopa tanssijalka vipatellen harkita, muistellen edelleen niitä kahden viikon välisiä kohokohtia kellarissa... Niin ja ilmeisesti myös nelivitosen uudet yläkerran valot pääsevät tulitestiin samaisena iltana. Genrerajoja näissä bileissä ei tunnetusti ole ollut mutta ainakin melko varmasti luvassa on electroa, dubstepiä, housea ja mitälie uutta ja mahtavaa. Sinne siis vettään jalalla koriasti!

Biisejä kannattaa kattoa tuolta naamakirja-eventistä, sillä niitä varmana tullee vielä lissääki ja jotaki semmosta mitä en ees ossais vinkata :D tosin pakko tähän on meikän parin vuojen takanen ultimatepartybiisi nyt pistää...Ja eiku tamppaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D