sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Suomiräpin härskeimmät part 1

Ja ei, nyt ei puhuta mistään Raptorista tai vastaavasta. Nämä jätkät otetaan niin läpällä kuin tosissaankin, biisejä soitetaan ehkä korkeintaan Bassoradiossa yleisesti kuultavilla ja joissakin hyvin eksklusiivisissa bileissä. Korvia voi vähän tottumattomalla alkaa punoittaa. Mainiota jatkomusiikkia siis :D eiku... Mutta joka tapauksessa, alkakoon tästä postaussarja suomiräpin härskiin maailmaan.

Edu Kehäkettunen alias Kehäkettu
Edua on nähty monessa kokoonpanossa pitemmän aikaa. Niin omaa levyä on tullut, yhteistyötä Setä Koposen,Stig Doggin, DJPP:n, Davo-Ukin ja muidenkin kanssa. Sijoitus härskeimpiin suomiräppäreihin on itsestäänselvyys, keskeisiä teemoja biiseissä ovat niin anaalitreffit kuin poslariin pöriseminen,sekä tietysti spliffien alituinen polttaminen.

Vanhimmasta päästä totaalista härskiyttä.


Sanoitukset eivät ehkä niin härskit kuin yleensä, mutta video kertokoon puolestaan. MC Taakibörstaan kuuluvat siis Kehäkettu, Setä Koponen sekä Davo.


Ehkä omia henkilökohtaisia suosikkejani: Yhteisbiisit Stigin kanssa. Videot tekivät biiseistä vielä asteen viihdyttävämpiä. Enjoy.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D