tiistai 24. elokuuta 2010

Lace, Lace, Lace

Yksi suurimmista uusista kiinnostuksenkohteistani on pitsi. Ei pelkästään yövaatteissa, vaan myös jokapäiväisessä pukeutumisessa. Ja ei mikään ylenpalttinen pitsi.


Pienesti vilahteleva asiallinen pitsi tuo asuun ihanaa feminiinisyyttä. Vaikka pitsisyyden ei tarvitse olla rujosti paljastelevaa, se lisää myös seksikästä olotilaa ja naisellista elehdintää, ainakin omalla kohdallani. Sopivasti pilkistelevät pitsit myös näyttävät minun silmiini  äärimmäisen hyvältä. Ylläolevaa asua saisi hiukan muokata, että se kävisi omalle vartalotyypilleni, mutta ideaa siitä silti löytyy monessakin kohtaa.


Tässä mekossa pitsi kohtaa jännän kontrastin: jakkupukukankaan. Vaikka tämäkään ei itseni päällä olisi imarteleva, se silti miellyttää suuresti silmääni.


Tästä kuvasta innostuin ehkä eniten. Lyhyet pitsisortsit yhdistettynä pidempään jakkuun. Saa nähdä, miten tämän saan toteutettua. Ainakin musta pitkä jakku tuli jo kirppikseltä ostettua, pitsisortsit ovat vielä hankinnassa. Suoraan en mitään lookkia kuitenkaan ala kopioimaan, joten saa nähdä mitä hauskoja vivahteita saan päähäni. Yleinen ideani olisi kuitenkin löytää ainakin pitkä toppi, jossa sekä ylä- että alareunassa kulkisivat pitsireunukset imartelevalla leikkauksella. 

Pientä pitsin pilkahtelua siis elämään, ja feminiini kissanainenkin voi päästä valloilleen tässäkin poikatytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joo joo! Sano vaa :D